Pärla

Min lilla pärla :)

Måndag ush

Ush nu va det måndag igen. Hatar verkligen måndagar! Jobbar kväll idag. Sitter här i soffan å myser med nya SATC skivan =P . Skrollan ligger bredvid me tratten å ser söt ut. Tröttis. =).Ska väll ta å göra iordning mig för jobbet snart men jag orkar inte riktigt än.. Imorrn kommer helena å hennes dotter hit å fikar..Vi träffas ju inte så ofta så det ska bli kul =D



Dagens Outfit


Dagens Köp

Skor 399:- Nilson
Sex & the city soundtrack 189:- Åhléns

Söndag 29 Juni

Hallå alla glada!
Har varit full rulle i helgen. Åkte med syrran till v-by å shoppade lite. Hittade de sötaste skorna =D
Efter det åkte jag till jenny å fikade lite. Kom hem å började vika lite kläder som jag aldrig får gjort. Har tvättat typ allt ja äger känns det som så nu e re bara att ställa sig å vika. TRÅKIGT.
Har varit långledig hela helgen så i fredags va ja hos vetrinären å steriliserade kissen så nu är hon söt i tratt. Fast jag tycker ju grymt synd om henne samtidigt. Stackarn. När ja hade lämnat skrollan där så passade jag och alex mamma på att fixa i lägenheten så nu e ALLT klart. Nästan iallafall =D..det e bara stolar till köksbordet kvar... Senare på kvällen lämnade vi skrollan hos alex mamma å så gick vi på bio. Vi såg The Happening. Den va bra men äcklig =P. Igår tog jag de mest lungt å idag har ja redan skrivit om =P. Nu sitter jag här framför datan å alex kollar på matchen. Heja Tyskland.





Lite tips..=)

Tänkte dela med mig av lite bra produkter som jag älskar..


Björn Axéns produker är helt underbara

Onsdag 25 Juni



Va hos frisören idag. Går som vanligt till hår 300 som är grymma. Verkligen att rekomendera!
Den enda dumma va att tjejen som klippte mig försökte sälja på mig en massa hårprodukter som jag igentligen inte har råd med. Hon lyckades iallafall tillslut och jag köpte en hårspray från Kérastase som kostade 219Kr.
 Den va ju SÄMST! iallafall på mitt hår.
Sprayade håret å efter 5 minuter så va det lika platt som innan! Då e ju fan min hårspray från H&M som kostar under 50 lappen hundra gånger bättre.


Måndag 23 Juni

Jaha...då va det måndag igen. Va ju som sagt och så Sex & the city igår.. HELT UNDERBAR!! Riktigt bra film..Att rekomendera till er som inte sätt den än.
Efter bion skulle vi ner i medisgaraget å hämta bilen för att åka hem. Å vad händer!? Självklart stängde garaget för 10 minuter sen! Panik. Vi ringde iallafall till nått journummer där. Då säger dom att jag antingen får låta bilen stå kvar över natten å låta pengarna ticka eller betala 500 spänn för att en väktare skulle komma å öppna! DET VA DE VÄRSTA JAG HAR HÖRT! FYFAN. Det slutade med att jag betalade och va inte hemma för en halv 2. Skulle upp till jobbet 05.30 så nu e jag trööött!
Ska till IKEA med "svärmor" efter jobbet vilket är nått att se fram emot så jag klarar nog av denna dag oxå =D
Skriver mer sen....

Äntligen!!!!!!!!!!!



Ikväll är det äntligen dax!!! Ska gå å se Sex & the City filmen ikväll med Jeanette och Lotta.
LÄNGTAR!!! Wiie

Fyyfaan!

Fyyfan för baksmällor! Jag sitter här på jobbet å e så bakis att ja inte vet vart jag ska ta vägen!!!
Känns som att ja har en grymt jobbig dag framför mig...På lunchen ska ja försöka få nån kollega att handla McDonalds till mig så ja få i mig lite bakiskäk. Efter jobbet ska jag ut till h-by å hämta bilen hos mickan. Sen ska ja köra hela vägen till dalarö å hämta ett bakislass (alex mm) , efter det ska jag köra hela vägen tillbaka till h-by å hälsa på mamma som fyller år.
Ååå varför bakis just idag!? Jag blir ju fan aldrig bakis jue!

Dagens Bäst klädda

Kim Cattrall

Har en helt sjuk kropp för att vara 50 år gammal. Ser ut att va mellan 35-40 jue.




Torsdag 19 Juni

Kommer som ni kanske märker ha lite Satc tema här ett par dagar. Längtar till söndag när det äntligen är dags att se filmen! Wiie
Imorgon är det ju midsommar å jag hoppas att det blir kul. Vi har tyvärr inte bestämt vart vi ska vara än. Förhoppningsvis släpper mickan till lite så vi kan va hos henne eller så får vi se vart vi ska va istället. Vår årliga midsommar brukar va hos mickan men i år orkar hon typ inte ha mycket folk hemma å då blir det ju inge kul. Orkar inte sitta typ 3 pers å supa lite.....
Hoppas oxå att maja vill jobba på midsommardagen åt mig. Börjar nämligen 7 på morgonen då. Inte så kul.... =(
Har iof. börjat ge upp hoppet om att få va ledig men har en liten gnista kvar.


I LOVE!


Dagens Fotbollshunk!



Dagens Outfit.


SATC


RSS 2.0