Lördag 27 Oktober

Sitter hemma en lördag kväll å orkar inte gå ut. Ska snart titta på film nummer 2 som blir American Gangsters. Alex säger att den ska va bra så det får vi väl allt hoppas. Har precis kollat på 1408. Ni vet den där filmen om ett hotellrum som spökar. Den va riktigt bra faktiskt.
Jaha jag ska väll berätta lite om hur det va i köpenhamn. AS KUUL! haha
På fredagen mötte jag louise så vi kunde åka tillsammans till Arlanda. När vi kom dit så käka vi lunch å checkade in.
Fösta gången som jag inte pep i säkerhetskontrollen =D hah.
Vi mötte upp resten av gänget i gaten å började dricka på en gång. Jag å louise som inte tål så mycket va halv runda under fötterna redan när vi gick på planet =D. Fast det va ganska skönt med tanke på att vi båda e grymt flygrädda.
Väl nere i köpenhamn kom vi till hotellet som va jätte fint. Det fanns till o med en stor spaavdelning med massörer, gym med personliga tränare, solarium och bastu.
Jag va dock för bakis för att nån gång orka pallra mig dit.hehe
På fredan gick vi på tivoli som inte va jätte kul med tanke på kylan.
På lördagen hade vi nått föredrag i personlig utveckling och en rundvisning av hotellet. På kvällen så hade chefen bokat bord på en restaurang och det var jätte mysigt. Efter restaurangen hade vi bokat bord på en nattklubb som hette Luux. Fan va kul vi hade. På söndagen måste jag ju säga att det va lite jobbigt att komma upp. Vi va tvugna att gå upp å käka frulle vid typ halv 10 för att hinna packa å göra iordning sig till utcheckningen. Sen hade vi 4 timmar att spilla till det var dags att åka så då drog jag, annika å anders på tivoli en gång till. I början snurrade till å med lilla parisehjulet så att magen vände upp å ner men senare vande man sig =P. Tivoli när man e bakis kanske inte är bästa iden. hehe

Igår hade jag min värsta otursdag : För det första va det som vanligt en fredag kaos på jobbet. På lunchen skulle jag å en kollega ut å röka å där går jag upp för trapporna i köpcentrumet me kaffekoppen i handen å vipps så trillar jag, tar emot me knät för att inte rulla ner och kaffet flyger. Jag kan ju va glad att ja inte fick kaffet över mig. Det hade garanterat varit droppen av pinsamhet. Nu sitter jag här med ett blåslaget knä. När jag kom hem skulle jag övningsköra me farsan å då körde jag mot rött. (by the way: jag gjorde en favorit i repris idag). och senare på kvällen skulle jag möta halvsyrran å käka på en kvarterskrog nåra minuter hemifrån å där drar jag ner en brödkorg i golvet me handväskan. Som tur va skulle vi precis gå därifrån hehe.
Ska köpa en bil på måndag eller tisdag. Wiee äntligen har jag hittat en i min prisklass som inte e ful =D haha

Nee nu ska ja kolla på American Gangsters. Lägger upp lite skojjiga bilder från köpenhamn! Cya


image11image12
image13image14
image15image16

Snart är det dax!

Imorgon är det äntligen dax att åka till köpenhamn! wiie det ska bli så jävla kul. Det jobbiga är bara att jag är supertressad och har miljoner saker att göra innan ja åker som ja nog inte kommer att hinna med. Måste åka å hämta en resväska hos mami. men det får väl alex (pojkvännen) fixa. Måste låna syrrans digitalkamera och har inte riktigt tid att åka å hämta den själv. Jag jobbar när hon är ledig och tvärtom. =S Igår var det ju landskamp mellan sverige å nordirland vilket inte gick så bra blää. Självklart jobbade jag ju då och eftersom att hotellet ligger så nära råsunda så kryllade det av folk i baren å det var massa fulla å jobbiga människor. Sitter här å försöker slänga i mig lite käk inna ja ska till jobbet så jag hinner inte skriva mer nu. Skriver mer när ja kommer hem från köpenhamn.
Wiie


DAGENS OUTFIT

image10

Äntligen Helg!

Då var det äntligen helg igen. wiie! Åkte till mickan direkt efter jobbet å kolla på idol och drack lite vin.
Såå jävla kul. Vid halv 2 kom bera å robert förbi å så satt vi å snacka lite. Imorrn blir det lite shopping o utgång. Vette fan vart vi ska men vi hittar alltid på nått =P
Nää nu ska ja gå o sova! klockan springer iväg ju...
Gonatt!

Torsdag 11 oktober

Känns som att man har lite skrivkramp idag haha...
Har inte hänt så mycket idag faktiskt. Varit på jobbet halva dan å efter det kom pappsen och plockade upp mig så jag kunde övningsköra lite.
Börjar bli lite nervös inför uppkörningen nu. Hoppas verkligen att ja klarar det! Efter körningen åkte ja till mamsen och fikade å snacka lite skit. Lika mysigt som alltid. Fick låna hennes cykel å så cyklade ja hem i ösregnet.. ush å fy! Kallt, blött å jobbigt. Kondis! Vad e det? Haha
Ska hem till Mickan imorrn så man får träffa tjejerna lite. Det blir ju lixom inte så ofta numera när alla bor på olika håll å jobbar å så. Man är igentligen så nära men det känns som att man bor as långt bort. Det blir nog lite dricka vin å kolla på idol hihi. Ska bli riktigt mysigt.

DOM FINASTE!

image8
image9

Höstmys

Sitter i soffan igen å myser. Har precis laddat en bra låt å ska snart sova. Träffade ju sanna idag å det va riktigt roligt. Vi hade hur mycket som helst att prata om. Mycket gamla minnen som dök upp så det va kul. Har suttit å kikat lite på H&M´s nya kollektion och hittade massa snyggt...Längtar till lön så ja kan shoppa massor hihi. Här är några av mina höstmåsten!

image4image5


image6image7

Onsdag 10 oktober

Sitter hemma i soffan å e as trött...Lyckades hålla mig vaken hela natten som tur va. Däremot fick ja bara sova 3 timmar eftersom att ja vaknade av mig själv kl 12...bläää.
E ledig idag vilket e jätte skönt. Skriver mer ikväll. Måste skynda mig lite nu om jag ska hinna åka in till stan å träffa sanna.

DAGENS OUTFIT

Topp från JC
Jeans från JC
Halsband från Gina Tricot
Skor från Din Sko

image2

Tisdag 9 oktober

Kanske ska berätta lite om mig själv. Jag är en 20årig liten pingla från västra stockholm. Jag har precis flyttat ihop med min underbara pojkvän sedan 5 år tebax i en liten 2a. Jag jobbar som receptionist på ett hotell. Vad mer kan man säga..livet leker!
Jag har en komplicerad familj med 2 systrar(cecilia & Jessica), 1 halvsyster(Jeanette) & en halvbror(Jim).
Sitter just nu på jobbet å tråkar..Åkte på att jobba natt för första gången och ja kommer förmodligen att decka vid 4.
Imorrn ska jag träffa en gammal klasskompis som ja inte sett på 8 år. Det ska bli så jävla kul. Man blir ju lite nyfiken på vad hon har blivit för människa å hur hon e å så. Hoppas bara att vi har massa att prata om så att det inte blir pinsamt tyst när vi har kommit halvägs igenom Latten....jaja det blir säker skitkul.
Har bott i lägenheten i 4 månader nu å vi har fortfarande inte blivit färdiga än. Vet inte vart ja ska ha alla grejer! Jag har för mycket skit. Har heller inte orkat få upp alla taklampor. Mattor måste ju köpas oxå men det e så jävla svårt för ja hittar aldrig nån ja verkligen tycker om. Det tog inte många dagar innan ja upptäckte att ja har en galen kärring som bor under oss. Hon står å skriker fula ord från balkongen hela dagarna. Man önskar ju att hon inte va så pigg så att hon kanske kunde hålla käft nån gång. Kärringen e 97 år! Självklart har jag respekt för äldre men för sånna som hon....NO FUCKING WAY!
Åker till Köpenhamn med jobbet nästa helg..fan va kul vi ska ha! Ja lägger upp lite bilder när ja kommer hem.

RSS 2.0