Dagens Bäst klädda

Jessica Alba

image54

image55


Söndag 6 Januari

Har precis kommit hem efter en liten sväng ute. Sitter me en kopp te å myser. Ska besikta bilen imorrn å e lite nervös, man vet ju aldrig me min lilla skruttis om det e nått konstigt fel på den. Jag kan ju inget om bilar =P
Nyårsafton va knas som vanligt. Det blir alltid bråk. Denna gång värre än vanligt. Tur att man fick ett bra tolv slag iallafall. Får hoppas på bättre nästa nyår. Kanske ska ta å hänga me annat folk eftersom att min nuvarande lilla skara verkar glida iväg. Känns det som iallafall.  2008 is the shit! haha =D Jag å alex funderar på att flytta till södra sidan av stan. Vet inte varför men ja trivs inte riktigt här. Inte nog me alla skit grannar. det e lixom inte rätt lägenhet för mig. =P låter lite konstigt ja vet. Gotta go ha det så bra!

Dagens Bäst klädda

Hayden Panettiere


image51image52
image53

En ledig dag!

Sitter hemma å har haft en lång skön å välförtjänt sovmorgon. E ledig till på onsdag vilket är helt underbart!
Katten är mer vild än tam o jag orkar inte leka med henne =P. Hon är ioförsig ganska bra på att underhålla sig själv som alla andra små kattungar.  Tyvärr så måste jag ändå till jobbet å fixa lite smågrejer som ja inte hunnit klart med.=S ush. På tisdag är det kick off för hela företaget så att man får en bra start på det nya året.
Tittade precis ut genom fönstret å upptäckte att det har kommit snö. Fyfan. Självklart har plogbilen snöat in min bil i en jävla ploghög så vi får väll se hur lång tid det kommer ta att komma ut.  Har kommit på en sak som kanske kan få mig att hålla ialafall ett av mina nyårs löften. Jag vill ju bli mer sparsam, så vilket är inte bättre då än att ha nått att spara till. Har nämligen hittat en jätte fin å bra laptop som jag bara måste ha. Ska göra mig iordning nu. Ha de så bra!

Nytt år Nya tag..

Jaha då va det ett nytt år. Hoppas detta blir ett bättre år än förra =P

RSS 2.0